Doneer een fiets

Fijn dat je één of meerdere fietsen wilt doneren. Je doet dit door de fiets(en) aan te melden via dit formulier. Nadat je het formulier hebt ingevuld, ontvang je van ons een e-mail met alle details over het eventueel wegbrengen of ophalen van de fiets. De fietsen worden opgehaald door onze vrijwilligers. Zij doen hun best dit binnen acht weken te doen.

Wil je helpen en kun je je fiets zelf wegbrengen? Onze inzamelpunten kunnen vanwege bijvoorbeeld vakantie aangepaste openingstijden hebben of gesloten zijn. Neem van te voren even contact op om er zeker van te zijn dat je je fiets kunt brengen.

Helaas kunnen we niet alle fietsen aannemen. Dit komt doordat sommige fietsen niet veilig genoeg zijn voor kinderen of doordat het onderhoud ervan erg duur is. De volgende fietsen zijn dan ook niet geschikt voor het Kinderfietsenplan:

- Mountainbikes
- BMX-fietsen
- Elektrische fietsen
- Vouwfietsen
- Racefietsen
- Tandems
- Fietsen met een derailleur

Ook schrootfietsen zijn niet geschikt voor het Kinderfietsenplan. Je kunt je misschien voorstellen dat deze niet meer op te knappen zijn tot fietsen waar kinderen veilig op kunnen fietsen.

Gegevens van fiets 1

Fiets 1 SoortFiets 1 WielmaatFiets 1 ConditieGegevens van fiets 2

Fiets 2 SoortFiets 2 WielmaatFiets 2 ConditieGegevens van fiets 3

Fiets 3 SoortFiets 3 WielmaatFiets 3 ConditieTotaal aantal fietsen

Doneer je meer dan 3 fietsen? Vul dan hier het totaal aantal fietsen in (dus inclusief de 3 fietsen die je hierboven hebt ingevuld)Persoonsgegevens

AanhefInitialenTussenvoegsels (optioneel)AchternaamStraatHuisnummerToevoeging (optioneel)PostcodePlaatsProvincieTelefoonnummerE-mailadresWaar heb je gehoord over het ANWB Kinderfietsenplan?Gebreken aan fietsen of andere opmerkingen